Leder du efter sjove og spændende bingohaller på nettet, er du kommet til det helt rigtige sted! På BingoToget vil vi vejlede dig til netop dét bingospil du leder efter – så hvis du søger et spillested, som ikke bare er sjovt og underholdende, men også har et socialt miljø, spændende design, nye udfordringer mm. vil du kunne finde det her.

Kommercielt Indhold

Om BingoToget

BingoToget er en ny onlineportal fra 2011 om gratis bingo spil på nettet. Vi udbyder ikke selv spil, men rådgiver om forskellige online bingospil.

På BingoToget giver vi dig information om, hvordan du spiller bingo på nettet, hvad der er god strategi, og hvilke online spillesider, der er værd at bruge tid og penge på. Vi er uafhængige og modtager ikke betaling af de bingorum vi tester. Vi anmelder online spillesider for at videregive gode råd, spændende spillesider og god strategi til netop dig, der har interesse i at spille på nettet.

Hos BingoToget bestræber vi os på at give dig den bedste side, der omhandler dansk og international bingo. Vi bruger meget tid på at teste de forskellige bingorum, og undersøge om de er pålidelige og troværdige. For at give jer den bedst mulige information, vil vi meget gerne høre fra jer, der bruger BingoToget og andre bingosider.

 

Som markedet er nu, er det ikke muligt at spille online bingo særlig mange steder i Danmark på grund af lovgivningen. Vi kan dog se frem til at tilbyde ENDNU mere bingo i 2018, da loven endelig er blevet liberaliset og flere udbydere får mulighed for at tilegne sig en dansk licens til igen, at kunne tilbyde online bingo i Danmark.

Vi glæder os!