Leder du efter sjove og spændende bingohaller på nettet, er du kommet til det helt rigtige sted! På BingoToget vil vi vejlede dig til netop dét bingospil du leder efter – så hvis du søger et spillested, som ikke bare er sjovt og underholdende, men også har et socialt miljø, spændende design, nye udfordringer mm. vil du kunne finde det her.

Kommercielt Indhold

Bingo regler

Bingo på nettet adskiller sig ikke meget fra det traditionelle bingo, der som regel foregår i en almindelig spillehal. Har du spillet traditionelt bingo før, ved du formegentlig allerede hvordan det foregår. Den eneste forskel fra at spille bingo på nettet frem for, at spille i en almindelig hal er, at du spiller via din computer. Da computeren nu er blevet et alternativ til at spille bingo, er det ligeledes muligt at ordne andre ting samtidigt med du spiller, såsom at være en del af et socialt netværk i et chatrum, som forgår lige ved siden af spillet.

Som sagt fungerer online bingo på nogenlunde samme måde, som det traditionelle bingospil, så der er ikke den store forskel, når man snakker bingoregler. Det mest anvendte bingospil har 75 numre, men rundt omkring på andre spillesteder vil du også kunne finde spil med 90 numre.

Når du spiller med eksempelvis 75 numre, skal du have udfyldt et bestemt mønster på din bingoplade før du kan få ”Bingo”. Dette mønster kan være kolonner, rækker, diagonaler eller noget helt andet. Imens du spiller er der en bingovært, som råber numrene op ét efter ét. Et nummer kan kun forekomme én gang i et bingospil. Når du spiller bingo på nettet krydses dine numre automatisk af når det bliver råbt op, så du på den måde også kan følge med i bingospillets chat, passe børn, læse ugeblade, se fodbold, lave mad etc. Ved at spille bingo på nettet får du mulighed for, at nå dine daglige sysler i stedet for, at tage hele vejen hen til en spillehal.

På en bingoplade har du 5 kolonner og ligeledes 5 rækker. Kolonnerne ser således ud med bogstaverne B,I,N,G,O:

B: denne kolonne rummer tallene 1-15.
I : rummer tallene 16-30.
N: har tallene 31-45.
G: har tallene 46-60.
O: rummer tallene 61-75.

Et eksempel på et felt på din plade kan være ”G48”, ”I29” og ”N43”. Bingo er et meget simpelt spil og er lige til at gå i gang med. Det er et spil med spænding, sjov og hygge, uden det kræver at være en vild bingomester.

Vil du have gode råd til, hvordan du lægger en god bingo strategi og hvordan du forøger dine vinderchancer kan du finde det her på BingoToget.