Leder du efter sjove og spændende bingohaller på nettet, er du kommet til det helt rigtige sted! På BingoToget vil vi vejlede dig til netop dét bingospil du leder efter – så hvis du søger et spillested, som ikke bare er sjovt og underholdende, men også har et socialt miljø, spændende design, nye udfordringer mm. vil du kunne finde det her.

Kommercielt Indhold

Bingo på nettet

For en del år siden spillede man mest bingo i forsamlingshuse og foreninger, men i dag er spillet blevet utrolig populært på nettet, hvilket skyldes de mange fordele der er forbundet med at spille bingo online.

Eftersom Staten ændrede loven omkring bingo på nettet og gav monopolet til Danske Spil, har det ikke været mulig at spille online bingo særlig mange steder i Danmark. Den gode nyhed er dog, at denne lov er blevet ændret og vi kan snart se frem til at byde en del andre udbydere velkommen til at give danskerne masser af bingo oplevelser. Bingo på nettet bliver som sagt igen åben fra 2018.

Spil Bingo

*Reklame Link

Online bingo i dag

Den moderne verden er et travlt og hektisk sted, hvor den ene dag hurtigt erstattes af den anden. Folk har travlt med at arbejde, passe børn og meget andet. Derfor kan det være dejligt med en timeout i den stressede hverdag. Med online bingo kan du helt selv bestemme hvornår du vil spille, da de online spillerum er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Bingo på nettet er utrolig nemt, da computeren nærmest klarer det hele for dig. Du skal ikke bekymre dig om du går glip af et tal der er på din plade, da computeren holder øje med det for dig. Men hvorfor spille online bingo, hvis computeren alligevel klarer det hele? Udover at bingo på nettet gratis nu også kan foregå bag skærmen, kan du også blive en del af et stort fællesskab. Imens du spiller kan du tale med mennesker fra hele verden, danne nye venskaber og hygge dig uden at stresse over opråbte tal. Det er også helt frit om du vil spille i pyjamas eller jakkesæt.

 

Bingo på nettet gratis

Til gengæld kan du ikke i online bingo vinde traditionelle præmier som to flasker vin eller en æske chokolade. Præmier som du sikker kender fra den lokale bankoklub. På nettet spilles der, med enkelte undtagelser, kun om penge, men så har du også chancen for at vinde enorme jackpots, som du aldrig ville kunne vinde i din lokale bankoklub.

Hvis du vil prøve bingo på nettet gratis findes der gratis spil, så du ikke skal betale noget for det. Dog tilbyder stort set alle bingorum en velkomstbonus, så du kan spille gratis for et bestemt beløb.

For at læse mere om bingo på nettet og hvor du skal spille det, så tjek vores Bingorum sider!