Leder du efter sjove og spændende bingohaller på nettet, er du kommet til det helt rigtige sted! På BingoToget vil vi vejlede dig til netop dét bingospil du leder efter – så hvis du søger et spillested, som ikke bare er sjovt og underholdende, men også har et socialt miljø, spændende design, nye udfordringer mm. vil du kunne finde det her.

Kommercielt Indhold

Airbingo

OBS: Denne operatør har på nuværende tidspunkt ikke nogen dansk licens, og vi er heller ikke sikre på, at de vil få det, når Bingo online åbner op for markedet igen i 2018.

AirBingo leveres af St. Minver Ltd, som er Europas ledende online spillevirksomhed og har licens i Gibraltar. Vi ved på nuværende tidspunkt ikke om Air Bingo får en dansk licens i 2018, men vi håber på det.

Gå til AirBingo!

*Reklame link

 


AirBingo blev ligesom en række andre bingo sider eksluderet fra bingo på nettet i 2012 grundet lovgivningen. Air Bingo var et super godt valg og var en frisk og funky bingoside, som appellerede til alle og enhver. På AirBingo.dk blev du møde af en farverig og frisk hjemmeside, som gav de danske spillere en sjov og sikker spilleoplevelse. Om Air Bingo genopstår på det danske markede i 2018, er der stadig usikkerhed omkring.

AirBingo spil og chat

Hos AirBingo var der et bredt udvalg af forskellige online spil. Heriblandt bingo, spilleautomater, skrabelodder, jackpot, casino spil, bonus spil og mange andre. Ved hjælp af deres kæmpe udvalg af forskellige spil indenfor de forskellige kategorier var det muligt for dig, at finde netop dét spil, der matchede dine krav og forventninger.

Ved siden af dit spil kører var det muligt at have en chat kørende også. I chat funktionen havde man muligheden for at møde mange nye og forskellige mennesker i alle aldre. Chatten gav dig ikke kun mulighed for, at blive en del af et socialt netværk. Du blev nemlig også tilbudt chatspil som lidt ekstra sjov.

AirBingo Bonus

Hos AirBingo kunne man dengang få en god AirBingo bonus, når man havde oprettet sig som Bingo spiller. Skulle AirBingo igen tilbyde bingo på nettet, så kan vi næsten med sikkerhed i stemmen sige, at så er der også en AirBingo bonus i vente til den tid.

AirBingo var godt valg for alle, der vil spille bingo. De formåede at giveen god spilleoplevelse med hyggelige chats indenfor trygge og spændende rammer. Det er også derfor vi håber AirBingo får en dansk licens til igen at tilbyde bingo online i Danmark i 2018.

Gå til AirBingo!

*Reklame link